De toeristische industrie in Tanzania heeft in de loop der jaren een buitengewone groei doorgemaakt. Het succes van onze toeristische industrie is niet verwonderlijk. Weinig bestemmingen wereldwijd kunnen concurreren met wat Tanzania te bieden heeft. Maar het toerisme is een zeer concurrerende industrie: bestemmingen stijgen en dalen. De toeristische hotspots van de jaren ’50 werden in de jaren ’60 volledig vergeten. De topbestemmingen van de late jaren zeventig waren eind jaren negentig in de vergetelheid geraakt. Sommige bestemmingen die aan het begin van het nieuwe millennium een aanzienlijk succes kenden, waren aan het begin van de jaren 2010 al verdrongen. Het is in deze context dat de toeristische industrie in Tanzania zo moet worden vormgegeven dat ze bestand is tegen een dergelijke conjuncturele situatie. “Making Tourism Work for Tanzania” is een boek dat aanbevelingen biedt die de industrie niet alleen kunnen helpen om duurzaam te groeien, maar die ook gunstig zijn voor alle Tanzanianen.

https://morebooks.de/store/it/book/toerisme-laten-werken-voor-tanzania/isbn/978-620-0-96839-5